یکشنبه، 30 اردیبهشت 1403
پایگاه خبری میار » اقتصادی » میرجاوه کوتاهترین مسیر برای دسترسی تجار به بازارهای شبه قاره هند است

میرجاوه کوتاهترین مسیر برای دسترسی تجار به بازارهای شبه قاره هند است

0
76
کد خبر: 70968
مدیر پایانه مرزی میرجاوه گفت: پایانه مرزی میرجاوه کوتاهترین مسیر برای دسترسی تجار و بازرگانان کشورمان به بازارهای شبه قاره هند است و این پایانه در تمام طول سال با تردد کامیونهای حمل کالاهای ایرانی برای صادرات روبروست.

به گزارش میار؛ شاهکرم در جمع خبرنگاران افزود: در هشت ماه سال جاری از پایانه مرزی میرجاوه یک میلیون تن کالا صادرات و واردات داشتیم که نسبت به مدت مشابه ۳۳ درصد داشتیم بیش از ۶۰۰ هزار تن صادرات بود .

شاهکرم ادامه داد: این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ درصد افزایش را نشان می دهد و ۲۴۷ هزار تن واردات و ۲۰۰ هزار تن ترانزیت بوده است .

شاهکرم افزود: عمده کالاهای صادراتی از پایانه مرزی میرجاوه گازمایع و انواع قیر و پیاز و کنجد و گوجه فرنگی است .

وی بیان کرد: روزانه ۲۰۰کامیون از مرز میرجاوه تردد می‌کنند.

وی با اشاره به جایگاه استان در توسعه اقتصادی و رونق تولید، گفت: استان سیستان و بلوچستان  یکی ازاستان هایی است که بیشترین مرز خاکی و آبی را دارد، سابقه تاریخی این استان در مبادلات تجاری و قرارداشتن در مهم ترین مسیر تجاری دنیای قدیم(جاده ابریشم)و نیز  مراودات‌ قومی و فرهنگی و اجتماعی مرزنشینان با کشور های همسایه این استان پهناور، کشورمان را همواره در یک موقعیت صادراتی خاص قرار داده است.

همچنین مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سیستان و بلوچستان نیز در بازدید از پایانه مرزی میرجاوه از جابجایی یک میلیون و ۵۴۸ هزار و ۴۱۵ تن کالا،توسط ۶۵ هزار و ۹۷۶ دستگاه کامیون از پایانه های مرزی میلک و میرجاوه خبرداد.

ایوب کرد گفت:از این میزان جابجایی ۸۷۸هزار و۵۱۷ تن صادرات، ۲۴۷هزار و۲۲۷ تن واردات و ۴۲۲هزارو ۶۷۱ تن،مجموع ترانزیت ورودی و خروجی  از این دوپایانه می باشد.

وی ادامه داد:عمده کالاهای صادراتی،گاز مایع، بنزین، سیمان و لبنیات می باشد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان افزود:سیستان و بلوچستان یکی ازاستان هایی است که بیشترین مرز های آبی و خاکی را دارد سابقه تاریخی این استان در مبادلات تجاری و قرارداشتن در مهم ترین مسیر تجاری دنیای قدیم( جاده ابریشم)و نیز مراودات قومی، فرهنگی و اجتماعی مرزنشینان با کشور های همسایه این استان پهناور،کشورمان را همواره در یک موقعیت صادراتی خاص قرار داده است.

کرد با بیان اینکه مبادلات تجاری مرزی یکی از شاخص‌های اصلی در برقراری ارتباط بین کشورهای همسایه و امرار معاش مردم مرز نشین است، ادامه داد: با توجه به ظرفیت این استان در حوزه صادرات و تجارت و نتایج ارزشمند آن نظیر کسب در آمد ارزی، ایجاد فرصت‌های شغلی جدید، رویکرد اداره‌کل راهدارای و حمل و نقل جاده‌ای در حوزه پایانه‌های مرزی بر پایه توسعه زیرساخت‌ها و گسترش صادرات پایه‌ریزی شده است.
دسته بندی: اقتصادی
تبلیغ

نظر شما

  • نظرات ارسال شده شما، پس از بررسی و تأیید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی‌شود
برای کد جدید روی آن کلیک کنید