سه شنبه، 1 خرداد 1403
پایگاه خبری میار » اقتصادی » سیاست قوانین و مقررات بخش تولید کشور را دچار اختلال کرده است

سیاست قوانین و مقررات بخش تولید کشور را دچار اختلال کرده است

0
148
کد خبر: 57717
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا با بیان اینکه روستاها و مناطق کم‌برخوردار کشور صاحب ندارد، گفت: با افزایش تولید، آمریکا برای تجارت با ایران خواهش و تمنا خواهد کرد.

به گزارش میار، سعید محمد در حاشیه آغاز ریل‌گذاری راه‌آهن چابهار ــ زاهدان از سمت چابهار اظهار داشت: سیاست قوانین و مقررات بخش تولید کشور را دچار اختلال کرده است و تولید‌کنندگان داخلی خیلی دغدغه دارند اما سفته‌بازها چون این دغدغه را ندارند سود خود را از بازار می‌برند‌.

وی افزود: باید بازارهای کاذب را نام کنیم، این کار نیز باید با روش‌های مخصوص به خودش انجام شود ضمن اینکه همزمان ایجاد شود و منابع ایجاد اختلال در بازار را به‌سمت تولید و زیرساخت‌های آن حرکت دهیم.

وی با بیان اینکه یکی از دلایل گران شدن ارز نبود تولید در کشور است ادامه داد: در زمان حاضر هیچ کس به‌سمت تولید نمی‌رود و همه به‌سمت ثبت پا بازی می‌روند اگر تولید افزایش یابد GDP کشور نیز افزایش می‌یابد و در این وضعیت باید بیایند خواهش و تمنا کنند تا بتوانند با ایران معامله و تجارتی داشته باشند.

 فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا با تاکید بر اینکه این مسیر سخت باید اصلاح شود در رابطه با مباحث مربوط به وزارت سازندگی اضافه کرد: در جلسه کمیسیون محرومیت‌زدایی مجلس بر جای خالی جهاد سازندگی تاکید شد متاسفانه با تدابیر اشتباه جهاد سازندگی از سیستم و نظام کشور حذف شد و شرایطی به‌وجود آمد که در زمان حاضر روستاها و مناطق کم‌برخوردار کشور صاحب ندارند.

محمد با ابراز اینکه در زمان حاضر هیچ کس به‌فکر مردم روستانشین کشور نیست و این مسئله نیز باعث مهاجرت مردم از روستاها به شهر شده است، گفت: برای به‌عکس کردن مهاجرت از شهرها به روستاها باید خدمات‌رسانی به روستاها را در اولویت قرار دهیم متاسفانه در زمان حاضر روستاها متولی ندارد گرچه در برخی مناطق برخی دستگاه‌ها ورود پیدا کردند اما این اقدامات هدفمند نیست و باعث شده است روستاییان شهر این خدمات را نوشتند.

وی تاکید کرد: پیشنهاد کردیم مجدداً وزارت سازندگی احیا شود که البته این کار هم زمان می‌خواهد، با توجه به اینکه قرارگاه سازندگی نیرو و تجهیزات مورد نیاز را در اختیار دارد پیشنهاد داده‌ایم که از این امکانات برای احیای وزارت سازندگی و همه هزینه‌ها استفاده شود.
منبع:تسنیم
دسته بندی: اقتصادی
تبلیغ

نظر شما

  • نظرات ارسال شده شما، پس از بررسی و تأیید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی‌شود
برای کد جدید روی آن کلیک کنید