پنج شنبه، 20 اردیبهشت 1403
پایگاه خبری میار » فرهنگی » سینمای جهان » ادریس البا در مراسم اهدای جوایز بفتا مورد تقدیر قرار خواهدگرفت

ادریس البا در مراسم اهدای جوایز بفتا مورد تقدیر قرار خواهدگرفت

0
218
کد خبر: 50647
از ادریس البا بازیگر مشهور انگلستانی در مراسم اهدای جوایز بفتا تجلیل خواهد شد.

به گزارش میار، ادریس آلبا، هنرپیشه، نویسنده و تهیه کننده بریتانیایی جایزه ویژه «بفتا» (BAFTA) را به دلیل مشارکت خلاقانه در تلویزیون و تلاش برای ارائه نقش های تنوع و استعداد نو در صنعت سینما دریافت می کند.

این هنرپیشه سیاهپوست بریتانیایی جایزه ویژه امسال مراسم اهدای جوایز «بفتا 2020» را دریافت می‌کند. او در تلویزیون با مجموعه های «وایر» و «لوتر»خوش درخشید. البا برای بازی در مجموعه «لوتر» (Luther) جایزه «گلدن گلوب»، «امی» و «بفتا» را دریافت کرده است.

او در فیلم‌های مشهوریی چون «انتقام جویان:عصر اولتران» و «ماندلا:راهی طولانی به سوی آزادی» نقش آفرینی کرده است.

«نیکولا شیندلر» «کلِر بالدینگ» «جان موتسون» «هنری نرمال» «نیک فرِیزر» «لنی هنری» «دلیا اسمیت» و «سیا بلک» از جمله دریافت کنندگان سال های پیشین بالاترین جایزه افتخار رویداد سینمایی «بفتا» شده اند.

«ادریس البا» سال گذشته در فهرست 100 انسان تاثیرگذار جهان جای گرفت.

البا سی و یکم جولای جایزه ویژه خود را از رویداد «جوایز تلویزیونی آکادمی بریتانیا» بفتا، و از دست «ریچارد آیوآد» دریافت خواهد کرد.

آکادمی هنرهای فیلم و تلویزیون بریتانیا به اختصار بَفتا(British Academy of Film and Television Arts، BAFTA) یک مؤسسه خیریه و مستقل است که به پشتیبانی از توسعه و ترویج هنر فعال است. آکادمی هنرهای فیلم و تلویزیون انگلستان که به عنوان یک انجمن خیریه به ثبت رسیده ‌است هدف خود را شناسایی و حمایت از کسانی که به فیلم و سینمای انگلیس خدمات برجسته‌ای کرده‌اند اعلام کرده ‌است.

آکادمی هنرهای فیلم و تلویزیون انگلیس از سال ۱۹۴۸ مراسمی را برای اهدای جوایز به فیلم‌ها در بخش‌های مختلف داشته ‌است. از سال ۱۹۹۸ تا به حال بفتا جوایزی برای صنایع بازی‌های کامپیوتری در نظر گرفته‌ است و از سال ۲۰۰۴ مراسم اهدای این جوایز از مراسم فیلم و سریال جدا شد و به‌طور مستقل اهدا می‌شود.

از سال ۲۰۰۸ این جشنواره در خانهٔ اپرای سلطنتی لندن برگزار می‌شود مراسمی که پیش از آن در سینمای اودئون میدان لستر برگزار می‌شد. شاهزاده ویلیام، دوک کمبریج تا سال ۲۰۱۰ رئیس آکادمی بود.
تبلیغ

نظر شما

  • نظرات ارسال شده شما، پس از بررسی و تأیید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی‌شود
برای کد جدید روی آن کلیک کنید