رشد عجیب تولید گوشتقرمز در مرداد ماه+جزئیات
بر اساس نتایج آمارگیری از کشتار دام کشتارگاههای رسمی کشور که در مرداد ماه سال جاری از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد، تولید گوشت قرمز 41 درصد افزایش یافت.
به گزارش میار، وزن گوشت قرمز تولیدشده انواع دامهای ذبحشده در کشتارگاههای رسمی کشور در ماه مرداد 1399 در مجموع 37.1 هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بودهاست.
بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با 21,4 هزار تن، 57.7 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولیدشده را به خود اختصاص دادهاست.
گوشت گوسفند و بره با 12.3 هزار تن، بز و بزغاله با 2.7 هزار تن و سایر انواع دام با 669.7 تن، بهترتیب 33.2 درصد، 7.3 درصد و 1.8 درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص دادهاند.
مقایسه عملکرد کشتارگاههای رسمی کشور در مرداد 1399 با ماه مشابه سال 1398، نشاندهنده افزایش 41درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است. مقدار تولید گوشت در مرداد 1399 نسبت به ماه مشابه سال 1398 برای گوسفند و بره 35 درصد، برای بز و بزغاله 29 درصد، برای گاو و گوساله 49 درصد، برای گاومیش و بچهگاومیش 106 درصد افزایش و برای شتر و بچهشتر 42 درصد کاهش داشتهاست.
همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان میدهد که مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاههای رسمی کشور در مرداد 1399 نسبت به تیر 1399 در حدود 2.5 درصد افزایش داشتهاست.
منبع:تسنیم