دوشنبه، 10 اردیبهشت 1403
پایگاه خبری میار » اجتماعی » شهری » ظرفیت تولید گوشت مرغ در زاهدان به بیش از ۱۱ هزار تن افزایش داده می‌شود

ظرفیت تولید گوشت مرغ در زاهدان به بیش از ۱۱ هزار تن افزایش داده می‌شود

0
39
کد خبر: 72576
سیدمحمدرضا سیدحسینی در زاهدان اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون در 22 واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی زاهدان 654 هزار قطعه جوجه‌ریزی انجام شده است قریب به 915 تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

به گزارش میار ؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان افزود: با هدف دستیابی استان به خوداتکایی در تولید گوشت مرغ با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی تعداد 20 واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی جدید با ظرفیت یک میلیون و 120 هزار قطعه و تولید سالیانه 6300 تن در سطح شهرستان زاهدان در حال احداث است.

وی میانگین پیشرفت فیزیکی واحدهای در دست اجرا را 40 درصد اعلام کرد و اظهار داشت: با به بهره‌برداری رسیدن کامل این واحدها ظرفیت تولید گوشت مرغ در شهرستان زاهدان به 11 هزار و 350 تن ارتقاء می‌یابد.

سیدحسینی خاطرنشان کرد: در حال حاضر شهرستان زاهدان دارای 32 واحد مرغداری است که توان تولید سالیانه 5090 تن گوشت مرغ را دارا هستند.

دسته بندی: شهری / سردبیر
تبلیغ

نظر شما

  • نظرات ارسال شده شما، پس از بررسی و تأیید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
نام شما : *
ایمیل شما :*
نظر شما :*
کد امنیتی : *
عکس خوانده نمی‌شود
برای کد جدید روی آن کلیک کنید