صفحه نخست | آغاز برداشت محصول صیفی‌ در سیستان و بلوچستان

آغاز برداشت محصول صیفی‌ در سیستان و بلوچستان

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: برداشت محصول صیفی شامل بادمجان و فلفل به منظور تامین بازار داخلی و صادرات به خارج کشور از سطح یک‌هزار و ۸۵۰ هکتار از مزارع این استان آغاز شد.

به گزارش میار ؛ امان اله طوقی اظهارداشت: یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار از سطح مزارع سیستان و بلوچستان را بادمجان و ۶۵۰ هکتار آن را انواع فلفل دلمه تشکیل می‌دهد که نخستین برداشت این محصولات صیفی از شهرستان فنوج آغاز شده است.

وی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود تا فروردین پایان برداشت این نوع از محصولات ۳۵ هزار تن بادمجان و ۱۰ هزار تن فلفل در استان سیستان و بلوچستان برداشت شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در سال‌های اخیر به دلیل مرغوبیت تولید شاهد صادرات بادمجان به کشورهای دیگر از این استان هستیم.

وی تاکید کرد: در فصل‌های پاییز و زمستان که تمام مناطق کشور را سرما و یخبندان فراگرفته است کشاورزان بخش پیشین در حال برداشت محصول بادمجان و فلفل از سطح مزارع هستند.

سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره‌گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، انار و مرکبات دارد.

تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید ۲ بار محصول را دارند.
9 آذر 1401, 20:41
بازگشت