بهره برداری از پنج فروند اسکله گردشگری در هرمزگان
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: پنج فروند اسکله پهلودهی شناورهای گردشگری در بنادر غرب و جزیره قشم همزمان با سفر رئیس جمهور آماده بهرهبرداری است.
به گزارش میار ؛ حسین عباسنژاد، امروز (بیستم آذرماه)، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در راستای کمک به معیشت مردم و ایمنسازی شرایط دریانوردی به ویژه گردشگری دریایی، پنج فروند اسکله پهلودهی شناورهای گردشگری شامل سه فروند در غرب استان و ۲ فروند نیز در جزیره قشم همزمان با سفر رئیس جمهور آماده بهرهبرداری است.
وی با بیان اینکه با بهرهبرداری از این پنج فروند اسکله پهلودهی شناور جهش زیادی در چرخه نوسازی ناوگان دریایی هرمزگان صورت میگیرد، بیان داشت: سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان مرجع دریایی در راستای ایمنی مسافرتهای دریایی، نیاز به جهش جدید در بحث نوسازی شناورهای مسافربری دارد که از محل وجه اداره شده با تشکیل یک کمیته، هماهنگیهای لازم انجام شده است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: سازمان بنادر و دریانوردی در این راستا نشستهای هماهنگی با وزارت صمت، سازندگان، سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع و سایر ارگانهای مرتبط برگزار و طرحهایی با همفکری تعاونیها تهیه کرده است.
عباسنژاد ادامه داد: اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان به عنوان پایلوت و مدیر پروژه معرفی شده که با هماهنگی معاونت دریایی سازمان بنادر این موضوع به یک سرانجام رضایتبخش در بحث خدمات رسانی دریایی برسد براین اساس کار موافقتنامهها با بانکهای عامل نیز انجام شده که امیدواریم شرایط مطلوبتری برای برگشت سرمایه ایجاد کنیم.
وی از برنامه ساخت ۵۰ شناور مسافربری به ارزش کلی ۱۸ هزار میلیارد ریالی و تامین حدود ۸۰ درصد تسهیلات از محل وجوه اداره شده سازمان بنادر و دریانوردی خبر داد و افزود: از ۵۰ فروندی که در دستور کار است ۹۰ درصد آن برای استان هرمزگان خواهد بود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان بیان کرد: این شناورها توسط صنایع داخلی ساخته میشود و تلاش میکنیم تا پایان امسال ساخت نخستین شناور را آغاز کنیم.
به گفته عباسنژاد؛ در زمان حاضر حدود ۵۲ فروند شناور با ظرفیت حدود پنج هزار صندلی به مسافران در بنادر هرمزگان خدمات میدهند.
وی به اقدامات پیشروی بنادر و دریانوردی هرمزگان در تحقق سیاستهای توسعه دریامحور اشاره و بیان کرد: طرح توسعه بندر شهید حقانی به عنوان بزرگترین بندر مسافری و گردشگری کشور به عنوان یک بندر تخصصی مسافر دریایی در دستور کار قرار دارد که یکی از هدفگذاریهای مهم توسعه مسیرهای دریایی داخلی و بینالمللی با شناورهای بزرگتر است.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: در اجرای این برنامه، سه مارینای بزرگ گردشگری دریایی برای اسکلههای نخل ناخدا، بندر شهید حقانی و بندر هرمز با سرمایهگذاری ۸۰ هزار میلیارد ریالی بخش خصوصی طراحی شده که بخشی از کار درحال انجام است.
آدرس کوتاه خبر: